När en annan användare lägger till dig som samarbetspartner för läroplanskartan via ett team du är med i, blir du ytterligare en ägare till kartan. Du, tillsammans med andra medlemmar i det samarbetande teamet, kan redigera och hantera kartan.
Mastery Connect skickar ett e-postmeddelande med en länk till läroplankartan till teammedlemmarna. Du kan öppna läroplankartan antingen från e-postmeddelandet eller från kartsidan.
Du, tillsammans med andra medlemmar i det samarbetande teamet, kan redigera, kopiera, hantera och arkivera kartan.
Obs! Om stegen i den här lektionen inte matchar det som visas i ditt konto kanske du använder det nya gränssnittet. För stegvisa steg med det nya gränssnittet, se Hur samarbetar jag kring en läroplankarta?
Öppna kartan från e-post
För att öppna läroplankartan, klicka på knappen Visa läroplankarta .
Obs: När ett team läggs till i en läroplankarta kan teammedlemmarna omedelbart komma åt och samarbeta på kartan. Medarbetare behöver inte acceptera en inbjudan för att samarbeta.
Öppna kartan från Kartor
För att öppna den delade läroplankartan från Kartor, klicka på länken Globala navigationskartor [1]. På sidan Läroplankartor klickar du på fliken Samarbetar [2] och klickar sedan på länken till läroplankartans namn [3].
Visa karta
Se läroplanens karta. Du kan göra ändringar efter behov.
Hantera karta
Från sidan Läroplanskartor klickar du på en länk för att redigera, kopiera och arkivera kartan. Alla ändringar du gör på kartan, inklusive arkivering av kartan, återspeglas automatiskt i kartan för dina lagkamrater.