Du kan ändra sekretessinställningarna för läroplanskartor som du äger. Baserat på den valda sekretessinställningen kan du dela din karta med Mastery Connect-communityn eller göra kartan privat för dig själv, ditt team, din skola eller ditt distrikt.
Om en inställning för en läroplankarta är inställd på Privat visas en sekretessetikett.
Obs! Om stegen i den här lektionen inte matchar det som visas i ditt konto kanske du använder det nya gränssnittet. För stegvisa steg för att använda det nya gränssnittet, se Hur ändrar jag sekretessinställningarna för en läroplankarta?
Öppna läroplankarta
I den globala navigeringsmenyn klickar du på länken Kartor [1]. Klicka sedan på länken till ett namn på en läroplankarta [2].
Öppna redigeringsfönstret
Klicka på länken Redigera .
Välj Sekretessinställningar
Klicka på rullgardinsmenyn Sekretess [1]. Välj ett nytt alternativ för sekretessinställning [2].
Spara inställningar
Klicka på knappen Uppdatera .
Visa uppdaterad sekretessetikett
På sidan Läroplanskartor kan du se läroplanskartans sekretessetikett.
Obs: Läroplanskartor som delas med Mastery Connect Community visar inte en sekretessetikett.