Som administratör kan du stänga av kontot för vilken personalmedlem som helst. Att stänga av ett konto hindrar användaren från att komma åt Mastery Connect. Det tar dock inte bort dem från din skola eller ditt distrikt.
Om det behövs kan du återaktivera avstängda konton.
Anteckningar:
- Du kan inte radera personalkonton.
- I Mastery Connect är ett lärarkonto ett konto som varken är ett elev- eller ett föräldrakonto. Alla personalkonton betraktas som lärarkonton . Användare med ett lärarkonto är dock inte nödvändigtvis lärare och kan ha en annan användarroll än lärarrollen .
Se videotranskriptionen
00:09: Klicka på rullgardinsmenyn Admin i den globala navigeringen.
00:17: Klicka på länken för lärare i hanteringslistorna.
00:21: Leta reda på personalkontoprofilen. Klicka sedan på knappen för att stänga av kontona.
00:26: För att återaktivera ett avstängt personalkonto, klicka på knappen för att återaktivera avstängningen.
Öppna Hantera lärare
I den globala navigeringen klickar du på rullgardinsmenyn Admin [1] och sedan på alternativet Hantera [2].
I listan Hantera klickar du på länken Lärare [3].
Stäng av lärarkonto
Leta reda på personalkontoprofilen. Klicka sedan på knappen Pausa för kontot.
Återaktivera lärarkonto
För att återaktivera ett avstängt personalkonto, klicka på knappen Återuppta avstängning .