Som standard är sekretessinställningen Dela med communityn vald för alla nya läroplanskartor.
När du delar din läroplankarta med Mastery Connect-communityn kan andra användare se kartan när de besöker din communityprofil och ser din sida med läroplankartor. De kan också kopiera din karta.
Om en annan Mastery Connect-användare gör en kopia av din läroplankarta läggs kopian till som en ny läroplankarta på deras sida med läroplankartor, och de kan redigera den kopierade kartan.
Visa delad karta
På sidan Läroplanskartor visas etiketten Offentlig för läroplanskartor som delas med communityn.
Gör privat för mig
När du väljer sekretessinställningen Gör privat för mig visas läroplanskartan bara på din sida med läroplanskartor. När andra användare tittar på din profil i Mastery Connect Community visas inte en privat karta för dig på din sida med läroplanskartor.
Visa etiketten Privat för mig
På sidan Läroplanskartor visar läroplanskartor som är inställda som Privat för mig etiketten Privat för mig.
Gör privat för min skola
När du väljer sekretessinställningen Gör privat för min skola kan andra användare som också är tilldelade din skola se kartan när de besöker din Mastery Connect Community-profil och visar din sida för läroplanskartor. De kan också kopiera din karta.
Om en annan användare gör en kopia av din läroplankarta läggs kopian till som en ny läroplankarta på deras sida med läroplankartor, och de kan redigera den kopierade kartan.
Visa etikett för privat till min skola
På sidan Läroplanskartor visar läroplanskartor som är inställda som Privat för min skola etiketten Privat för skolan.
Gör privat till mitt distrikt
När du väljer sekretessinställningen Gör privat för mitt distrikt kan andra användare som också är tilldelade ditt distrikt se kartan när de besöker din Mastery Connect Community-profil och visar din sida för läroplanskartor. De kan också kopiera din karta.
Om en annan användare gör en kopia av din läroplankarta läggs kopian till som en ny läroplankarta på deras sida med läroplankartor, och de kan redigera den kopierade kartan.
Visa etikett för privat till mitt distrikt
På sidan Läroplanskartor visar läroplanskartor som är inställda som Privat för mitt distrikt etiketten Privat för distrikt.
Uppdatera karta
Klicka på knappen Uppdatera .