Du kan endre personverninnstillingene for pensumkart du eier. Basert på den valgte personverninnstillingen kan du dele kartet ditt med Mastery Connect-fellesskapet eller gjøre kartet privat for deg selv, teamet ditt, skolen din eller distriktet ditt.
Hvis en innstilling for pensumkart er satt til Privat, vises en personvernetikett.
Merk: Hvis trinnene i denne leksjonen ikke samsvarer med det som vises i kontoen din, kan det hende du bruker det nye grensesnittet. For trinn for bruk av det nye grensesnittet, se Hvordan endrer jeg personverninnstillingene for et pensumkart?
Åpne pensumkart
I den globale navigasjonsmenyen klikker du på Kart- lenken [1]. Klikk deretter på en lenke til navnet på et pensumkart [2].
Åpne redigeringsvinduet
Klikk på Rediger- lenken.
Velg personverninnstillinger
Klikk på rullegardinmenyen Personvern [1]. Velg et nytt alternativ for personverninnstilling [2].
Lagre innstillinger
Klikk på Oppdater- knappen.
Se oppdatert personvernetikett
På siden for læreplankart kan du se personvernetiketten for læreplankartet.
Merk: Læreplankart som deles med Mastery Connect-fellesskapet viser ikke en personvernetikett.