Om nødvendig kan du som eier arkivere og slette pensumkart. Du kan også slette et arkivert pensumkart. Arkivering av et kart hindrer noen i å bruke det til å opprette en ny sporing. Sletting av et pensumkart sletter kartet permanent sammen med tilhørende standarder, vurderinger og nåler.
Om nødvendig kan du dearkivere et pensumkart. Du kan imidlertid ikke angre slettingen av et pensumkart.
Hvis du er en samarbeidspartner på et pensumkart, kan du arkivere, dearkivere og slette kartet. Kartet vil imidlertid også bli arkivert, dearkivere eller slettet for alle andre samarbeidspartnere i teamet ditt.
Merk: Hvis trinnene i denne leksjonen ikke samsvarer med det som vises i kontoen din, kan det hende du bruker det nye grensesnittet. For trinn for bruk av det nye grensesnittet, se Hvordan arkiverer eller sletter jeg et pensumkart?
Åpne kart
Klikk på Kart- lenken i den globale navigasjonsmenyen.
Velg kategori
For å se et pensumkart, klikk på en kategori.
Arkivplankart
For å arkivere et kart du eier, klikk på Arkiver- lenken.
For å arkivere et kart du samarbeider med et team om, klikker du på lenken Arkiver for team .
Vis arkiverte kart
For å se en liste over dine arkiverte kart, klikk på Arkivert- lenken.
Merk: Arkiverte kart som brukes i sporere vises også i kategorien Bruk i sporere.
Slett eller opphev arkivet fra pensumkartet
For å fjerne arkivet fra et kart, klikk på lenken Fjern arkivet [1]. For å slette et arkivert pensumkart permanent, klikk på lenken Slett [2].
For å fjerne arkivet fra et kart der du samarbeider med et team, klikker du på lenken Fjern arkivet fra teamet [1]. For å slette et arkivert pensumkart der du samarbeider med teamet permanent, klikker du på lenken Slett for teamet [2].
Merknader:
- Når du sletter et læreplankart permanent, sletter du også de tilknyttede standardene, vurderingene og nålene.
- Du kan ikke gjenopprette et slettet pensumkart. Hvis du imidlertid opprettet en sporing fra det, kan du opprette et nytt pensumkart fra den sporingen.
Bekreft sletting av arkivering
Når Slett er valgt, vises bekreftelsesvinduet. Klikk på OK -knappen for å bekrefte slettingen.