Som administrator i Canvas Career fungerer synkroniserbare objekter som ditt sentrale knutepunkt for å administrere og gjenbruke kursinnhold og -aktiviteter.
Lagring av kildemateriale er atskilt fra synkroniserbare objekter for å gi separat filhåndtering:
- For eksisterende kontoer vises Kildemateriale-panelet tomt etter design.
- Opplastinger av kildemateriale lagres i en egen mappe og vises ikke lenger i fillisten over synkroniserbare objekter.
- Tidligere opplastede filer er fortsatt tilgjengelige i Filer-fanen i Synkroniserbare objekter.
Merknader:
- Innhold legges ikke til automatisk. Du kan fylle ut synkroniserbare objekter ved å legge til elementer manuelt, enten ved å kopiere eksisterende innhold, opprette nye objekter eller bruke IgniteAI.
- Opplastinger av kildemateriale lagres i mappen med kildematerialefiler.
Åpent læringsbibliotek
I administratortilgang klikker du på lenken Læringsbibliotek .
Åpent læringsbibliotek
Klikk på Synkroniserbare objekter i lenken Læringsbibliotek.
Merk: Det er her alt gjenbrukbart innhold og alle gjenbrukbare aktiviteter lagres.
Vis synkroniserbare objekter
Synkroniserbare objekter inkluderer følgende innholdstyper du kan legge til eller oppdatere i kurset ditt:
- Sider
- Oppgaver
- Vurderinger
- Eksterne lenker
- Eksterne verktøy
- Filer
Disse elementene kan synkroniseres til ett eller flere kurs for å sikre konsistens og effektivitet.
Velg objekt
I listen Synkroniserbare objekter klikker du på innholdstypen du vil synkronisere [1]. Velg deretter innholdet eller kurset [2] der du vil at objektet skal vises.
For å bekrefte valget ditt, klikk på Synkroniser .
Velg kursstatusene du vil inkludere i synkroniseringen: Synkroniser til upubliserte kurs [1], Synkroniser til publiserte kurs [2], eller slå av/på Synkroniser til avsluttede kurs [3] om nødvendig.
Når valgene dine er fullført, klikker du på Synkroniser [4].
Hvis du ikke vil fortsette, klikker du på Avbryt [5] i stedet.
Bekreft synkroniseringsinnstillinger
Det vises en melding som indikerer at synkroniseringen var vellykket.
Vis synkronisert innhold
For å se det synkroniserte innholdet, gå til kurset ditt.
Bekreft det synkroniserte innholdet
For å bekrefte, sjekk den tilsvarende delen (Sider, Oppgaver, Moduler osv.) for å sikre at elementet vises riktig.