Som administrator kan du deaktivere innstillingen for synkronisering til SIS på alle oppgaver i en konto i henhold til oppgavefristene.
Merk: For å starte karaktersynkroniseringen på nytt for deaktiverte oppgaver, må du aktivere synkronisering til SIS på nytt for oppgavene individuelt.
Åpne konto
I Global Navigation klikker du på Admin- lenken [1], og deretter på kontonavnet [2].
Åpen SIS-integrasjon
Klikk på lenken SIS-integrering i kontonavigasjonsmenyen.
Åpne verktøy
Klikk på Verktøy- fanen på SIS-integrasjonssiden.
Vis Deaktiver synkronisering til SIS
Se delen Deaktiver synkronisering til SIS.
Velg forfallsdato
Du kan deaktivere alle oppgaver med forfallsdatoer før en bestemt dato. Som standard er datoen dagens dato [1].
For å bruke en annen dato, klikk på Kalender- ikonet [2] og velg en dato. Alternativt kan du skrive inn en dato i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD i Dato- feltet [1].
Bekreft konsekvenser
Hvis du deaktiverer synkronisering til SIS for en gruppe oppgaver, kan du bare aktivere synkronisering til SIS på nytt individuelt.
Klikk på avmerkingsboksen Jeg forstår konsekvensen av denne handlingen, og tildelingene må aktiveres på nytt for synkronisering med SIS .
Deaktiver synkronisering til SIS
For å deaktivere oppgaver med forfallsdatoer før den angitte datoen, klikk på Deaktiver -knappen.
Vis Deaktiver synkronisering til SIS-historikk
Den siste utførte synkroniseringen til SIS-jobben vises. Du kan se dato og klokkeslett for jobben [1] og statusen [2].
For å se de nyeste dataene kan du klikke på Oppdater -knappen [3].
Åpne feillogg
For å se feillogger for en ufullstendig jobb, klikk på statuslenken.