Som Mastery Connect-lærer kan du fjerne elever fra en sporingsenhet ved å slette eller arkivere dem. Hvis du sletter en elev, slettes eleven og poengsummene deres fra sporingsenheten. Hvis du arkiverer en elev, blir eleven en tidligere elev. Du kan velge å skjule eller vise poengsummer fra tidligere elever i en sporingsenhet.
Om en elev slettes eller arkiveres, avhenger av hvordan eleven ble lagt til i sporingen. Du kan bare slette elever som ble lagt til i sporingen via en CSV-import eller som ble skrevet inn manuelt. Du kan bare arkivere elever som ble lagt til individuelt fra et studentinformasjonssystem (SIS).
Merk: Du kan ikke arkivere elever som ble lagt til sporingen fra en SIS-seksjon. Elever som legges til fra en SIS-seksjon må administreres av SIS eller en administrator.
Åpne sporing
På hjemmesiden for mestringssporere [1] finner du sporeren du vil slette eller arkivere en student i, og klikker på navnelenken [2].
Åpne Slett eller Arkiver
På siden Sporingsvisning i Studenter-fanen holder du markøren over et studentnavn [1]. Klikk deretter på Fjern- ikonet [2].
Arkivstudent
Hvis studenten ble importert fra et SIS, vises vinduet Arkiver student. Klikk på Arkiver- knappen for å arkivere studenten.
Studenten blir en tidligere student. Du kan velge å skjule eller vise resultatene til tidligere studenter.
Slett elev
Hvis studenten ble skrevet inn manuelt eller importert fra en CSV-fil, vises vinduet Slett student. For å slette studenten og studentens poengsummer, klikk på Slett- knappen.
Studenten er fjernet fra sporingssystemet.