Indien nodig kunt u als eigenaar curriculumkaarten archiveren en verwijderen. U kunt ook een gearchiveerde curriculumkaart verwijderen. Door een kaart te archiveren, voorkomt u dat iemand deze gebruikt om een nieuwe tracker te maken. Door een curriculumkaart te verwijderen, wordt de kaart, inclusief de bijbehorende standaarden, toetsen en markeringen, permanent verwijderd.
Indien nodig kunt u een curriculumoverzicht dearchiveren. Het is echter niet mogelijk om een verwijderd curriculumoverzicht ongedaan te maken.
Als je meewerkt aan een curriculumoverzicht, kun je het overzicht archiveren, de archivering ongedaan maken en verwijderen. Houd er echter rekening mee dat dit ook geldt voor alle andere medewerkers in je team.
Let op: als de stappen in deze les niet overeenkomen met wat er in uw account wordt weergegeven, gebruikt u mogelijk de nieuwe interface. Raadpleeg voor de stappen in de nieuwe interface ' Hoe archiveer of verwijder ik een curriculumoverzicht?'
Open Maps
Klik in het menu Globale navigatie op de link Kaarten .
Selecteer categorie
Om een curriculumoverzicht te bekijken, klikt u op een categorie.
Archief Curriculumkaart
Om een kaart die u bezit te archiveren, klikt u op de link Archiveren .
Om een kaart waaraan je samen met een team hebt gewerkt te archiveren, klik je op de link ' Archiveren voor team' .
Bekijk gearchiveerde kaarten
Om een lijst van uw gearchiveerde kaarten te bekijken, klikt u op de link 'Gearchiveerd' .
Opmerking: Gearchiveerde kaarten die in trackers worden gebruikt, worden ook weergegeven in de categorie 'Gebruikt in trackers'.
Curriculumkaart verwijderen of archiveren
Om een kaart te dearchiveren, klikt u op de link Dearchiveren [1]. Om een gearchiveerde curriculumkaart permanent te verwijderen, klikt u op de link Verwijderen [2].
Om een kaart waaraan je met een team hebt samengewerkt te dearchiveren, klik je op de link 'Dearchiveren voor team' [1]. Om een gearchiveerde curriculumkaart waaraan je met een team hebt samengewerkt permanent te verwijderen, klik je op de link ' Verwijderen voor team' [2].
Opmerkingen:
- Wanneer je een leerplankaart permanent verwijdert, worden ook de bijbehorende standaarden, toetsen en markeringen verwijderd.
- Een verwijderde leerplankaart kan niet worden hersteld. Als je er echter een tracker van hebt gemaakt, kun je wel een nieuwe leerplankaart maken op basis van die tracker.
Bevestigen Dearchiveren Verwijderen
Wanneer je 'Verwijderen' selecteert, verschijnt het bevestigingsvenster. Klik op de knop 'OK' om de verwijdering te bevestigen.