Als beheerder van Canvas Career fungeren synchroniseerbare objecten als uw centrale punt voor het beheren en hergebruiken van cursusinhoud en -activiteiten.
De opslag van bronmateriaal is gescheiden van synchroniseerbare objecten om een afzonderlijk bestandsbeheer mogelijk te maken:
- Voor bestaande accounts wordt het paneel 'Bronmaterialen' standaard leeg weergegeven.
- Geüploade bronmaterialen worden opgeslagen in een aparte map en worden niet langer weergegeven in de lijst met synchroniseerbare objecten.
- Eerder geüploade bestanden blijven toegankelijk via het tabblad 'Bestanden' in 'Synchroniseerbare objecten'.
Opmerkingen:
- Inhoud wordt niet automatisch toegevoegd. U kunt synchroniseerbare objecten vullen door handmatig items toe te voegen, bijvoorbeeld door bestaande inhoud te kopiëren, nieuwe objecten te maken of IgniteAI te gebruiken.
- Geüploade bronmaterialen worden opgeslagen in de map 'Bronmateriaalbestanden'.
Open leerbibliotheek
Klik in het beheerdersaccount op de link 'Leerbibliotheek' .
Open leerbibliotheek
Klik in de link 'Leerbibliotheek' op 'Synchroniseerbare objecten' .
Let op: hier worden alle herbruikbare content en activiteiten opgeslagen.
Bekijk synchroniseerbare objecten
Synchroniseerbare objecten omvatten de volgende inhoudstypen die u aan uw cursus kunt toevoegen of bijwerken:
- Pagina's
- Opdrachten
- Beoordelingen
- Externe links
- Externe tools
- Bestanden
Deze items kunnen in één of meerdere cursussen worden gesynchroniseerd om consistentie en efficiëntie te garanderen.
Selecteer object
Klik in de lijst met synchroniseerbare objecten op het type inhoud dat u wilt synchroniseren [1]. Kies vervolgens de inhoud of cursus [2] waar u het object wilt laten verschijnen.
Om je selectie te bevestigen, klik je op Synchroniseren .
Selecteer de cursusstatussen die u in de synchronisatie wilt opnemen: Synchroniseren met niet-gepubliceerde cursussen [1], Synchroniseren met gepubliceerde cursussen [2], of schakel Synchroniseren met afgesloten cursussen [3] in indien nodig.
Wanneer je je selecties hebt voltooid, klik je op Synchroniseren [4].
Als u niet verder wilt gaan, klik dan in plaats daarvan op Annuleren [5].
Bevestig de synchronisatie-instellingen
Er verschijnt een bericht dat de synchronisatie is geslaagd.
Bekijk gesynchroniseerde inhoud
Om de gesynchroniseerde inhoud te bekijken, ga je naar je cursus.
Controleer de gesynchroniseerde inhoud.
Controleer ter verificatie de betreffende sectie (Pagina's, Opdrachten, Modules, enz.) om er zeker van te zijn dat het item correct wordt weergegeven.