Als beheerder kunt u het account van een medewerker opschorten. Door een account op te schorten, krijgt de gebruiker geen toegang meer tot Mastery Connect. Dit betekent echter niet dat de gebruiker wordt verwijderd van uw school of district.
Indien nodig kunt u geblokkeerde accounts opnieuw activeren.
Opmerkingen:
- Je kunt geen personeelsaccounts verwijderen.
- In Mastery Connect is een docentenaccount elk account dat geen leerling- of ouderaccount is. Alle accounts van personeelsleden worden beschouwd als docentenaccounts . Gebruikers met een docentenaccount zijn echter niet per se docenten en kunnen een andere gebruikersrol hebben dan de docentenrol .
Bekijk het video-transcript
00:09: Klik in de globale navigatie op het vervolgkeuzemenu 'Admin'.
00:17: Klik in het beheermenu op de link 'leraren'.
00:21: Zoek het profiel van het personeelsaccount op. Klik vervolgens op de knop 'Accounts blokkeren'.
00:26: Om een geschorst medewerkersaccount te reactiveren, klikt u op de knop 'Gedeblokkeerd'.
Open Beheer Leraren
Klik in de globale navigatie op het vervolgkeuzemenu Admin [1] en klik vervolgens op de optie Beheren [2].
Klik in de lijst 'Beheren' op de link 'Docenten' [3].
Account van de docent opschorten
Zoek het profiel van de medewerker op. Klik vervolgens op de knop ' Account opschorten' van het account.
Docentenaccount opnieuw activeren
Om een geschorst medewerkersaccount te reactiveren, klikt u op de knop 'Schorsing opheffen '.