Je kunt de privacyinstellingen wijzigen voor lesplannen die je zelf hebt gemaakt. Afhankelijk van de gekozen instelling kun je je lesplan delen met de Mastery Connect-community of het alleen toegankelijk maken voor jezelf, je team, je school of je district.
Als de instelling voor een leerplanoverzicht op 'Privé' staat, wordt er een privacylabel weergegeven.
Opmerking: Als de stappen in deze les niet overeenkomen met wat er in uw account wordt weergegeven, gebruikt u mogelijk de oude weergave. Raadpleeg voor de stappen in de oude weergave Hoe wijzig ik de privacyinstellingen voor een curriculumoverzicht in de oude weergave?
Open curriculumkaart
Klik in het menu Globale navigatie op de link Kaarten [1]. Klik vervolgens op de link met de naam van een curriculumkaart [2].
Bewerkingsvenster openen
Klik op het bewerkingspictogram .
Selecteer Privacyinstellingen
Klik op het vervolgkeuzemenu Privacy [1]. Selecteer een nieuwe privacy-instelling [2].
Instellingen opslaan
Klik op de knop Bijwerken .
Bekijk het bijgewerkte privacylabel
Op de pagina 'Leerplanoverzichten' kunt u het privacylabel van het leerplanoverzicht bekijken.
Let op: Lesplannen die worden gedeeld met de Mastery Connect Community tonen geen privacylabel.