Indien nodig kunt u als eigenaar curriculumkaarten archiveren en verwijderen. U kunt ook een gearchiveerde curriculumkaart verwijderen. Door een kaart te archiveren, voorkomt u dat iemand deze gebruikt om een nieuwe tracker te maken. Door een curriculumkaart te verwijderen, wordt de kaart, inclusief de bijbehorende standaarden, toetsen en markeringen, permanent verwijderd.
Indien nodig kunt u een curriculumoverzicht dearchiveren. Het is echter niet mogelijk om een verwijderd curriculumoverzicht ongedaan te maken.
Als je meewerkt aan een curriculumoverzicht, kun je het overzicht archiveren, de archivering ongedaan maken en verwijderen. Houd er echter rekening mee dat dit ook geldt voor alle andere medewerkers in je team.
Opmerking: Als de stappen in deze les niet overeenkomen met wat er in uw account wordt weergegeven, gebruikt u mogelijk de oude weergave. Raadpleeg voor de stappen in de oude weergave Hoe archiveer of verwijder ik een curriculumoverzicht in de oude weergave?
Open Maps
Klik in het menu Globale navigatie op de link Kaarten .
Selecteer categorie
Om een curriculumoverzicht te bekijken, klikt u op een categorie.
Archief Curriculumkaart
Om een kaart die u bezit te archiveren, klikt u op het pictogram Archiveren .
Om een kaart te archiveren waaraan je samenwerkt met een team, klik je op het tabblad ' Samenwerken aan ' [1]. Klik vervolgens op het pictogram 'Archiveren voor team' .
Bekijk gearchiveerde kaarten
Om een lijst van uw gearchiveerde kaarten te bekijken, klikt u op het tabblad 'Gearchiveerd' .
Opmerking: Gearchiveerde kaarten die in trackers worden gebruikt, worden ook weergegeven in de categorie 'Gebruikt in trackers'.
Curriculumkaart verwijderen of archiveren
Om een kaart te dearchiveren, klikt u op het pictogram Dearchiveren [1]. Om een gearchiveerde curriculumkaart permanent te verwijderen, klikt u op het pictogram Verwijderen [2].
Om een kaart waaraan je met een team hebt samengewerkt te dearchiveren, klik je op het pictogram Dearchiveren [1]. Om een gearchiveerde curriculumkaart waaraan je met een team hebt samengewerkt permanent te verwijderen, klik je op het pictogram Verwijderen [2].
Opmerkingen:
- Wanneer je een leerplankaart permanent verwijdert, worden ook de bijbehorende standaarden, toetsen en markeringen verwijderd.
- Een verwijderde leerplankaart kan niet worden hersteld. Als je er echter een tracker van hebt gemaakt, kun je wel een nieuwe leerplankaart maken op basis van die tracker.
Verwijdering bevestigen
Wanneer je 'Verwijderen' selecteert, verschijnt het bevestigingsvenster. Klik op de knop 'Verwijderen ' om de verwijdering te bevestigen.