Als docent van Mastery Connect kunt u leerlingen uit een voortgangsoverzicht verwijderen door ze te wissen of te archiveren. Door een leerling te verwijderen, worden de leerling en zijn of haar scores uit het overzicht verwijderd. Door een leerling te archiveren, wordt de leerling een oud-leerling. U kunt ervoor kiezen om de scores van oud-leerlingen in een overzicht te verbergen of weer te geven .
Of een student wordt verwijderd of gearchiveerd, hangt af van hoe de student aan het systeem is toegevoegd. Je kunt alleen studenten verwijderen die via een CSV-import of handmatig zijn toegevoegd. Je kunt alleen studenten archiveren die individueel zijn toegevoegd vanuit een studentinformatiesysteem (SIS).
Let op: U kunt geen studenten archiveren die vanuit een SIS-sectie aan de tracker zijn toegevoegd. Studenten die vanuit een SIS-sectie zijn toegevoegd, moeten worden beheerd door het SIS of een beheerder.
Open Tracker
Op de startpagina van Mastery Trackers [1] kunt u de tracker vinden die u wilt verwijderen of archiveren voor een student en vervolgens op de naamlink klikken [2].
Openen, verwijderen of archiveren
Ga in de Trackerweergave naar het tabblad Studenten en beweeg de cursor over een studentennaam [1]. Klik vervolgens op het pictogram Verwijderen [2].
Archiefstudent
Als de student is geïmporteerd vanuit een SIS, wordt het venster 'Student archiveren' weergegeven. Om de student te archiveren, klikt u op de knop 'Archiveren' .
De leerling wordt een oud-leerling. Je kunt ervoor kiezen om de cijfers van oud-leerlingen te verbergen of weer te geven .
Student verwijderen
Als de student handmatig is ingevoerd of is geïmporteerd vanuit een CSV-bestand, verschijnt het venster 'Student verwijderen'. Klik op de knop 'Verwijderen' om de student en zijn/haar cijfers te verwijderen.
De student is verwijderd uit het volgsysteem.