In Mastery Connect kun je formatieve beoordelingen die door leerlingen zijn ingediend, opnieuw openen zodat ze deze kunnen voltooien of overdoen.
Let op: standaard worden de eerdere antwoorden van de leerling bewaard wanneer u een toets opnieuw opent. U kunt de eerdere antwoorden van de leerling ook permanent verwijderen wanneer u de bestaande score verwijdert.