Lærere og administratorer kan uploade dokumenter, regneark og PDF-filer til en individuel elevrapportside.
Noter:
- Når en fil er uploadet, vil den være synlig og tilgængelig for den lærer, der oprettede trackeren, og tracker-samarbejdspartnere.
- Brugere med adgang til elevrapportfilerne kan slette filer uden en bekræftelse på sletningen.
- Hvis trinnene i denne lektion ikke stemmer overens med det, der vises på din konto, bruger du muligvis den nye brugerflade. For trin til brug af den nye brugerflade, se Hvordan uploader jeg filer til en elevrapport?.
Åbn sporing
Klik på Tracker- linket [1] på hjemmesiden.
Åbn elevrapportside
Klik på elevens navn i elevregistreringslisten.
Åbn uploader af studenterfiler
Klik på knappen Elevfiler på siden Elevrapport.
Upload fil
For at uploade en fil fra din computer skal du trække og slippe filen fra din computer til feltet Mastery Connect Upload Document [1].
For at søge efter en fil, der skal uploades fra din computer, skal du klikke på linket Gennemse dine filer [2].
For at uploade en fil fra Google Drive eller Dropbox skal du klikke på det tilsvarende link Upload fil [3]. Du vil blive bedt om at logge ind på din Google Drive- eller Dropbox-konto, før du får adgang til at gennemse dine filer.
Noter:
- Du kan uploade dokumentfiler fra Microsoft Office, OpenOffice, regnearksfiler og PDF-filer.
- Uploadede filer kan være op til 5 MB i størrelse.
Åbn fil
Når du finder den fil, du søger efter, skal du klikke på filnavnet [1]. Klik derefter på knappen Åbn [2].
Se uploadet fil
Se din uploadede fil [1].
For at downloade filen skal du klikke på knappen Flere muligheder [2] og derefter klikke på downloadlinket [3].
For at slette filen skal du klikke på linket Slet [4].
Bemærk : Filer vises i den rækkefølge, de uploades.
Se elevfiler
For at se uploadede filer skal du åbne en individuel elevrapport. Klik derefter på knappen Elevfiler .
Noter:
- Når en fil er uploadet til en elevrapport, er den tilgængelig for den lærer, der oprettede trackeren, og alle tracker-samarbejdspartnere.
- Sporingsoprettere, samarbejdspartnere og administratorer kan slette filer uden en bekræftelse på sletningen.