Du kan ændre privatlivsindstillingerne for de pensumkort, du ejer. Baseret på den valgte privatlivsindstilling kan du dele dit kort med Mastery Connect-fællesskabet eller gøre kortet privat for dig selv, dit team, din skole eller dit distrikt.
Hvis en indstilling for et læseplanskort er indstillet til Privat, vises en privatlivsetiket.
Bemærk: Hvis trinnene i denne lektion ikke stemmer overens med det, der vises på din konto, bruger du muligvis den nye brugerflade. For trin til brug af den nye brugerflade, se Hvordan ændrer jeg privatlivsindstillingerne for et pensumkort?