I Mastery Connect skal dokumentbaserede vurderinger, der er oprettet, men endnu ikke er i brug i trackere, vende tilbage til en kladdetilstand, før de kan redigeres.
Hvis en dokumentbaseret vurdering er i brug i en tracker, kan den ikke vende tilbage til en kladdetilstand, men der kan foretages begrænsede ændringer. Vurderingen vil forblive i sin oprindelige form, hvor den allerede er i brug. For at foretage yderligere ændringer kan du slette vurderingen fra alle trackere og vende tilbage til en kladdetilstand, eller du kan klone den .
Noter:
- Vurderinger kan kun redigeres af den bruger, der oprettede dem.
- Når du sletter en vurdering fra en tracker, slettes alle eksisterende scorer i trackeren og kan ikke gendannes.
- Når du kloner en vurdering, forbliver den i sin oprindelige form i alle trackere, hvor den allerede bruges.
- Hvis trinnene i denne lektion ikke stemmer overens med det, der vises på din konto, bruger du muligvis den nye brugerflade. For trin til brug af den nye brugerflade, se Hvordan redigerer jeg en dokumentbaseret vurdering som lærer?