Hvis en elev glemmer sin Mastery Connect-adgangskode, skal de bede deres lærer om at nulstille den. Du kan kun nulstille en elevadgangskode som lærer, hvis din skole eller dit distrikts elevinformationssystem (SIS) er integreret med Mastery Connect. Bemærkninger:Du kan kun ændre en elevs adgangskode, hvis eleven har aktiveret sin konto. Hvis en elev ikke har aktiveret sin konto, kan du sende dem oplysninger om kontoaktivering .Hvis trinnene i denne lektion ikke stemmer overens med det, der vises på din konto, bruger du muligvis den nye brugerflade. For trin til brug af den nye brugerflade, se Hvordan nulstiller jeg en elevs adgangskode som lærer?Hvordan nulstiller jeg som lærer en elevs adgangskode?1. Vælg Tracker2. Vælg Flere muligheder3. Vælg personer4. Vælg studerende5. Vælg Rediger6. Indtast adgangskode7. Gem