Som administrator kan du deaktivere indstillingen for synkronisering til SIS på alle opgaver på en konto i henhold til opgavens afleveringsfrister.
Bemærk: For at genstarte karaktersynkroniseringen for deaktiverede opgaver, skal du genaktivere synkronisering til SIS for opgaverne individuelt.
Åbn konto
I den globale navigation skal du klikke på linket Admin [1] og derefter klikke på kontonavnet [2].
Åben SIS-integration
Klik på linket SIS-integration i kontonavigationsmenuen.
Åbne hjælpeprogrammer
Klik på fanen Hjælpeprogrammer på siden SIS-integration.
Vis Deaktiver synkronisering til SIS
Se afsnittet Deaktiver synkronisering til SIS.
Vælg forfaldsdato
Du kan deaktivere alle opgaver med afleveringsfrister før en bestemt dato. Som standard er datoen dags dato [1].
For at bruge en anden dato skal du klikke på kalenderikonet [2] og vælge en dato. Alternativt kan du indtaste en dato i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD i datofeltet [1].
Bekræft konsekvenser
Hvis du deaktiverer synkronisering til SIS for en gruppe opgaver, kan du kun genaktivere synkronisering til SIS individuelt.
Klik på afkrydsningsfeltet Jeg forstår konsekvensen af denne handling, og tildelingerne skal genaktiveres for synkronisering med SIS .
Deaktiver synkronisering til SIS
For at deaktivere opgaver med forfaldsdatoer før den angivne dato skal du klikke på knappen Deaktiver .
Vis Deaktiver synkronisering til SIS-historik
Det sidst udførte synkroniseringsjob til SIS vises. Du kan se dato og klokkeslæt for jobbet [1] og dets status [2].
For at se de seneste data kan du klikke på knappen Opdater [3].
Åbn fejllog
For at se fejllogge for et ufuldstændigt job skal du klikke på statuslinket.