Du kan ændre privatlivsindstillingerne for de pensumkort, du ejer. Baseret på den valgte privatlivsindstilling kan du dele dit kort med Mastery Connect-fællesskabet eller gøre kortet privat for dig selv, dit team, din skole eller dit distrikt.
Hvis en indstilling for et læseplanskort er indstillet til Privat, vises en privatlivsetiket.
Bemærk: Hvis trinnene i denne lektion ikke stemmer overens med det, der vises på din konto, bruger du muligvis Legacy-visningen. For trin i Legacy-visningen, se Hvordan ændrer jeg privatlivsindstillingerne for et pensumkort i Legacy-visningen?.