Om nødvendigt kan du som ejer arkivere og slette pensumkort. Du kan også slette et arkiveret pensumkort. Arkivering af et kort forhindrer nogen i at bruge det til at oprette en ny tracker. Sletning af et pensumkort sletter kortet permanent sammen med dets tilhørende standarder, vurderinger og nåle.
Om nødvendigt kan du dearkivere et pensumkort. Du kan dog ikke fortryde sletningen af et pensumkort.
Hvis du er samarbejdspartner på et pensumkort, kan du arkivere, dearkivere og slette kortet. Kortet vil dog også blive arkiveret, dearkiveret eller slettet for alle andre samarbejdspartnere på dit team.
Bemærk: Hvis trinnene i denne lektion ikke stemmer overens med det, der vises på din konto, bruger du muligvis Legacy-visningen. For trin i Legacy-visningen, se Hvordan arkiverer eller sletter jeg et pensumkort i Legacy-visningen?.
Åbn kort
Klik på linket Kort i menuen Global navigation.
Vælg kategori
For at se et pensumkort skal du klikke på en kategori.
Arkivkort over læseplaner
For at arkivere et kort, du ejer, skal du klikke på ikonet Arkiver .
For at arkivere et kort, som du samarbejder med et team om, skal du klikke på fanen Samarbejder om [1]. Klik derefter på ikonet Arkiver for team .
Se arkiverede kort
For at se en liste over dine arkiverede kort skal du klikke på fanen Arkiveret .
Bemærk: Arkiverede kort, der bruges i trackere, vises også i kategorien Brug i trackere.
Slet eller fjern arkivet fra pensumkort
For at dearkivere et kort skal du klikke på ikonet Dearkivér [1]. For at slette et arkiveret pensumkort permanent skal du klikke på ikonet Slet [2].
For at dearkivere et kort, som du samarbejder med et team om, skal du klikke på ikonet Dearkivér [1]. For permanent at slette et arkiveret pensumkort, som du samarbejder med teamet om, skal du klikke på ikonet Slet [2].
Noter:
- Når du permanent sletter et pensumkort, sletter du også de tilknyttede standarder, vurderinger og nåle.
- Du kan ikke gendanne et slettet pensumkort. Hvis du har oprettet en tracker ud fra det, kan du dog oprette et nyt pensumkort ud fra den tracker.
Bekræft sletning
Når Slet er valgt, vises bekræftelsesvinduet. Klik på knappen Slet for at bekræfte sletningen.