I Mastery Connect kan du arkivere og slette trackere. Arkiverede trackere kan forblive på listen Arkiveret, dearkiveres og returneres til listen Oprettet eller slettes permanent.
Åbn sporing
Find den tracker, du vil arkivere, på startsiden for Mastery Trackers [1], og klik på ikonet Indstillinger [2]. Klik derefter på linket Arkivér [3].
Se arkiveret sporing
For at se den arkiverede tracker på Trackers-siden skal du klikke på knappen Indstillinger [1]. Klik derefter på linket Arkiverede Trackers [2].
Slet eller fjern sporing fra arkivet
For at dearkivere eller permanent slette trackeren skal du klikke på knappen Indstillinger [1].
For at fjerne trackeren fra siden Arkiveret og returnere den til siden Mastery Trackers skal du klikke på linket Fjern arkivering [2].
For at slette trackeren permanent, klik på linket Slet [3].
Noter:
- Når du permanent sletter en tracker, slettes alle tilknyttede elevdata også.
- Sporingsdata arkiveres automatisk hvert år i henhold til din skoleårs overgangsdato.