Som Mastery Connect-lærer kan du fjerne elever fra en tracker ved at slette eller arkivere dem. Sletning af en elev sletter eleven og deres resultater fra trackeren. Arkivering af en elev gør eleven til en tidligere elev. Du kan vælge at skjule eller vise tidligere elevresultater i en tracker.
Om en elev slettes eller arkiveres, afhænger af, hvordan eleven blev tilføjet til trackeren. Du kan kun slette elever, der blev tilføjet til trackeren via en CSV-import, eller som blev indtastet manuelt. Du kan kun arkivere elever, der blev tilføjet individuelt fra et elevinformationssystem (SIS).
Noter:
- Du kan ikke arkivere elever, der er blevet tilføjet til sporingssystemet fra en SIS-sektion. Elever, der er tilføjet fra en SIS-sektion, skal administreres af SIS eller en administrator.
- Hvis trinnene i denne lektion ikke stemmer overens med det, der vises på din konto, bruger du muligvis Legacy-visningen. For trin i Legacy-visningen, se Hvordan sletter eller arkiverer jeg en elev i en tracker i Legacy-visningen?.
Åbn sporing
På startsiden for Mastery Trackers [1] skal du finde den tracker, du vil slette eller arkivere en elev fra, og klikke på navnelinket [2].
Åbn Slet eller Arkivér
På siden Tracker View under fanen Studerende skal du holde markøren over et elevnavn [1]. Klik derefter på ikonet Fjern [2].
Arkivstuderende
Hvis eleven blev importeret fra et SIS, vises vinduet Arkiver elev. Klik på knappen Arkiver for at arkivere eleven.
Studenten bliver en tidligere studerende. Du kan vælge at skjule eller vise tidligere studerendes resultater .
Slet elev
Hvis eleven blev indtastet manuelt eller importeret fra en CSV-fil, vises vinduet Slet elev. For at slette eleven og elevens resultater skal du klikke på knappen Slet .
Eleven fjernes fra tracker.