Som Mastery Connect-administrator kan du slette en benchmarkvurdering på forskellige måder, afhængigt af hvor du vil slette benchmarken. Du kan slette benchmarken fra listen på siden Benchmarks. Du kan slette upointerede versioner af benchmarken fra alle trackere, eller du kan slette både scorede og upointerede versioner fra alle trackere. Du kan også slette benchmarken alle de steder, hvor den bruges.Før du sletter et benchmark, skal du bekræfte sletningen.Noter:Du kan også fjerne en benchmarkvurdering fra individuelle trackere .Du kan slette scorer og nulstille en benchmarkvurdering for individuelle trackere.Hvis en benchmark har muligheden for at tillade lærere at slette den, kan lærere slette benchmarken fra en individuel tracker .Hvordan sletter jeg en benchmarkvurdering eller fjerner den fra flere trackere som administrator?1. Åbn administrator2. Åbne vurderinger3. Åbne benchmarks4. Åbn benchmarkindstillinger5. Slet benchmark6. Vælg Slet placeringer7. Bekræft sletning