Som LearnPlatform-administrator kan du tilføje produkter til din organisations produktbibliotek fra LearnCommunity-biblioteket ved hjælp af fanen Administration eller dashboardet Lager.
Hvis et produkt ikke er angivet i LearnCommunity-biblioteket, kan du oprette et brugerdefineret produkt .
Noter:
Åben produktstyring
Klik på rullemenuen Administration [1]. Klik derefter på linket Produkter [2].
Tilføj produkt
Klik på knappen Tilføj produkt .
Find og tilføj produkt
Indtast navnet på det produkt, du vil tilføje, i søgefeltet [1]. Vælg produktet fra søgeresultaterne [2]. Klik derefter på knappen Tilføj [3].
Hvis det produkt, du vil tilføje, ikke er tilgængeligt, kan du oprette et brugerdefineret produkt .
Se bekræftelse og opdatering
Der vises en bekræftelsesmeddelelse, og produktet føjes til din organisations bibliotek [1].
Se produktets detaljeside ved at klikke på produktnavnet. Hvis du kender produktets godkendelsesstatus eller privatlivsstatus, skal du klikke på rullemenuen Status [2] eller rullemenuen Privatlivsstatus [3] og vælge statusser.
Du kan også redigere produktindstillinger og tilføje ressourcer .
Bemærk: For at sikre, at produkter med en bestemt status er synlige for dine undervisere, skal du administrere statusindstillingerne, så de inkluderer produkter med statussen i organisationens produktbibliotek eller det offentlige produktbibliotek.
Tilføj produkter fra lagerbeholdning
Du kan også tilføje produkter fra Lagerbeholdningssiden. Klik på linket Lagerbeholdning [2] i rullemenuen Analyse [1].
I afsnittet Brugsdetaljer skal du vælge et eller flere produkter, der skal føjes til dit produktbibliotek, ved at klikke på afkrydsningsfeltet [1]. Angiv godkendelses- og privatlivsstatusser [2]. Klik derefter på ikonet Tilføj [3].
Noter:
- Produkter skal have en godkendelsesstatus og en privatlivsstatus for at blive tilføjet til biblioteket.
- Hvis tilføjede produkter ikke vises i din organisations bibliotek, skal du dobbelttjekke synlighedsindstillingerne for statusser samt adgangskontrollerne for deling med undervisere i Indstillinger. I afsnittet Vil du dele dine lagerdata med undervisere? skal du sørge for, at afkrydsningsfeltet Ja, del med undervisere er markeret.